استاندارد سینی کابل: معمولا انواع سیم و کابلها را روی سینی کابل قرار میدهند، لذا سینی کابلها وظیفه دارند که از آنها محافظت کنند و ایمنی را افزایش دهند. شرکتهای زیادی در سطح کشور سینیهای کابل را تولید میکنند که تمام این شرکتها موظفند، این محصول را با کیفیت مناسب و در عین حال مطابق با استانداردهای روز دنیا تولید کنند.
در حقیقت یک سینی کابل استاندارد بایستی تمام نیازهای تاسیسات ساختمانی و صنایع را که مبتنی بر ایجاد مسیری امن برای جا به جایی سیم و کابلها است، بر طرف کند؛ در واقع برای تولید سینی کابلها استانداردهای گوناگونی تعریف شده است که هر استاندارد سینی کابل به منظور خاصی تعریف میشود که رعایت آن کیفیت و مقاومت سینی را افزایش میدهد؛ در ادامه بیشتر و اختصاصیتر موضوع را شرح میدهیم.
نوع ورقهای استفاده شده در سینی کابل استاندارد
در هنگام طراحی و ساخت سینی کابل نکتهای که باید به آن توجه کرد «نوع ورق» است. در حقیقت سینی کابلهایی که تولید میشوند بایستی در برابر شرایط مختلف جوی از مقاومت بالایی برخوردار باشند؛ در واقع این مقاومت بالا را در ورقهای سیاه و یا ورقهای گالوانیزه میتوانید پیدا کنید. سینی کابلها معمولاً به وسیله تجهیزات بسیار پیشرفته تولید میشوند و پی از طی کردن دو مرحله کنترل کیفی و تست برای انجام برش کاری آماده میشوند.
از گیوتینهای پیشرفته برای بریدن ورقها به صورت یکنواخت و دقیق استفاده میشود. پس انجام برش نوبت به پانچ میرسد که به این منظور به وسیله پرسهای سنگین با ضربهای به اندازه ۲۰ تا ۱۰۰ تن، آنها را پانچ میکنند؛ پس از انجام پانچ نوبت به خم کاری میرسد که آخرین مرحله کار است. اساساً خم کاری استاندارد برای انجام خم CNC نام دارد که اغلب این کار را باکیفیت بسیار عالی انجام میدهد.
در این مرحله تمام ورقها را با توجه به استانداردهای جهانی موجود خم کاری میکنند. سینی کابلها زمانی به استاندارد مورد نظر در ساخت میرسند که در طی فرآیند تولید تمام مراحل به درستی انجام شوند؛ برای مثال مراحلی همچون جوشکاری، شست و شو، رنگ کاری و… هر کدام به درستی و به نوبت صورت بگیرند.
رعایت استاندارد سینی کابل با برسی کیفیت ورق گالوانیزه
گفتنی است که این مرحله پس انجام مراحل تکمیلی صورت میگیرد و سینی کابلها در جهت بستهبندی نهایی، راستی آزامایی و تست میشوند. ورقهای گالوانیزه طبیعتاً باید عاری از هر گونه شوره و یا برادهای باشد؛ به صورتی که از طریق سنباده مخصوص پس از انجام چند مرحله ساییده شوند و در نهایت به وسیله دستگاههای مخصوص صیقل داده شوند. توجه کنید که کابلها به صورت مدام روی سینیها کشیده میشوند و یا این که جا به جا میشوند؛ بنابراین با توجه به این مسئله لازم است که سینیها صیقل داده شوند.
به صورت استاندارد مقدار پوشش گالوانیزه بایستی بین ۶۰ میکرون تا ۹۰ میکرون باشد؛ در واقع برای اندازه گیری استاندارد سینی کابلها از کولیس استفاده میشود که اندازه سینیها باید متناسب با کاربردی که دارند، متفاوت باشد. اصولاً هر شرکتی برای سینی کابلهای تولیدی خود یک اندازه استاندارد در نظر میگیرد؛ ناگفته نماند که هر سینی که ساخته میشود باید زاویه خم آن ۹۰ درجه باشد، در غیر این صورت در هنگام نصب آن با مشکلات زیادی رو به رو میشوند.
✍️ سخن نهایی
در نهایت بایستی بگوییم که کیفیت جوشکاری هم باید بر اساس استانداردهای بهروز جهان باشد، به صورتی که محلهای جوشکاری شده، کاملاً پوشیده شده باشند؛ فراموش نکنید در غیر این صورت جوشها به مرور زمان از بین میروند که این امر به دور از استانداردهای جهانی است. در هنگام خرید سینی کابل حتما توجه ویژهای به نحوه بستهبندی اصولی داشته باشیدتا تخلیه آن به سادگی انجام شود. نظرات و سؤالات خود را در رابطه با «استاندارد سینی کابل» برای تک سینی کابل، کامنت کنید؛ در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان هستیم.
نوشته شده در تاریخ ۲۹ آذر ۱۴۰۰
بدون دیدگاه